Nieuwe thriller van succesvolle
vrouwelijk auteur

Anja Feliers heeft haar nieuwe boek 'Het Perfecte Meisje' klaar.

Anja Feliers stelt haar nieuwe roman voor: Het perfecte meisje.
Karolien Coenen Anja Feliers stelt haar nieuwe roman voor: Het perfecte meisje.
Het perfecte meisje. Zo luidt de titel van de nieuwste roman van Anja Feliers uit Bilzen. 

Ze is deeltijds lerares Nederlands in de broederschool (TISJ) en de rest van haar tijd schrijft ze boeken. Dat laatste gaat haar héél goed af. Anja is in Vlaanderen één van de meest succesvolle vrouwelijke auteurs van vooral psychologische thrillers.   Het perfecte meisje is al de negende roman die ze in de reeks van psychologische thrillers heeft geschreven. "Per roman trok ik één jaar uit", bekent Anja Feliers. "Nu ga ik het tempo opvoeren. Er zullen twee romans per jaar verschijnen. Ik blijf boeken van m'n favoriete genre neerpennen."

Succesvol

De laatste jaren gaan bij de boekhandels van haar romans 10.000 exemplaren over de toonbank. "Waarom thrillers? Misdaad boeit me", zegt ze. "In een thriller kan je de personages meer diepgang geven." In haar boeken draait veel rond het personage Kathleen Verlinden, een psychologe. In Het perfecte meisje is het niet anders. "Wanneer Julie op een dag het antwoordapparaat van Kathleen Verlinden beluistert, hoort ze de noodkreet van een onbekende jonge vrouw. Ze lijkt dringend hulp nodig te hebben van de psychologe, maar ze breekt abrupt haar verhaal af. Julie gaat op zoek naar wat er aan de hand met de jonge vrouw." 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.