Het comité van de Kasteelstraat vraagt met affiches aan chauffeurs om de maximumsnelheid van 30 km/uur te respecteren
Volledig scherm
Het comité van de Kasteelstraat vraagt met affiches aan chauffeurs om de maximumsnelheid van 30 km/uur te respecteren © Kristof Pieters

Bewoners Kasteelstraat zijn snelheidsduivels in zone 30 beu: “Restaurant mocht geen terras plaatsen… omdat er te snel wordt gereden”

TemseDe bewoners van de Kasteelstraat in Temse maken met raamaffiches hun ongenoegen over de vele snelheidsduivels duidelijk. “Hoewel hier een zone 30 van kracht is, lijkt onze straat soms meer op een racebaan. Fietsers mogen in tegengestelde richting rijden maar dat is dan wel op gevaar van eigen leven. En ’s nachts wordt er nog harder op het gaspedaal geduwd.”

  1. Docks Bruxsel nog ambitieuzer voor 2023: “Op koers om eerste uitstootneutrale shoppingcenter van Europa te worden”
    Schaarbeek

    Docks Bruxsel nog ambitieu­zer voor 2023: “Op koers om eerste uitstoot­neu­tra­le shopping­cen­ter van Europa te worden”

    2022 was een echt recordjaar voor Docks Bruxsel. Het winkelcentrum in Schaarbeek trok maar liefst 7,3 miljoen bezoekers, het hoogste cijfer sinds de opening in 2016. Dit jaar hopen ze dat aantal op te trekken naar 7,5 miljoen. Daarnaast is Docks Bruxsel op weg om als eerste Europese shoppingcenter een uitstootneutraal certificaat te bemachtigen.