Woonzorgcentrum De Notelaar organiseert VéloRockt

Een festival om een duo-fiets te financieren. Dat is het opzet van de eerste editie van VéloRockt. "De bewoners trekken er graag nog eens op uit met de fiets, maar praktisch is dat soms moeilijk te organiseren.

Daarom willen we graag een duo-fiets aankopen waarbij de gebruikers naast elkaar zitten", klinkt het bij rusthuis De Notelaar. "Bij een duo-fiets is er één persoon die stuurt maar beiden kunnen trappen. Helaas kost zo'n duo-fiets aardig wat centen. Daarom willen we de actie een extra duwtje in de rug geven met de organisatie van de allereerste editie van VéloRock." Het 'festival' vindt plaats op vrijdag 8 september. De deuren zwaaien om 14 uur open.


Vanaf dan is iedereen welkom voor verschillende optredens. De bluegrassband Ellis neemt om 19.30 uur het podium over. Tussen de optredens door krijgen de aanwezigen de kans om plaatjes aan te vragen. En ook de inwendige mens komt aan zijn trekken: vanaf 16 uur openen de foodbars met lekkere frietjes, pasta's, tapasschotels,... en is er een sfeervolle cocktail- en cavabar.


(PKM)