Werken nieuw wandel- en fietspad Sint-Martinusschool starten maandag

De gemeente investeert verder in een verbetering van de bereikbaarheid van de Sint-Martinusschool. Vanaf maandag starten de werken voor een nieuw wandel- en fietspad naar de achterzijde van de school.
PKM De gemeente investeert verder in een verbetering van de bereikbaarheid van de Sint-Martinusschool. Vanaf maandag starten de werken voor een nieuw wandel- en fietspad naar de achterzijde van de school.
Op maandag 10 december starten de werken voor een nieuw wandel- en fietspad in het binnengebied tussen Schoofland, Notenlarenhof, Levergem en de Sint-Martinusschool in Beveren.

De nieuwe achterontsluiting van de Sint-Martinusschool moet jongeren een veiliger alternatief bieden om naar school te gaan. Het nieuwe wandel- en fietspad komt in het binnengebied tussen Schoofland, Notenlarenhof, Levergem en de Sint-Martinusschool. Langs die verkeersvrije verbinding kunnen leerlingen die met de fiets of te voet naar school komen op een veilige manier de ingang langs de achterzijde van de school bereiken.

Het wandel- en fietspad wordt aangelegd in een halfverharding van ternair zand. Er wordt ook verlichting geplaatst. Tijdens de duur van de werken geldt er een parkeerverbod ter hoogte van Schoofland 29 en Notenlarenhof 24 tot 26. De werken zullen vermoedelijk op 19 december klaar zijn.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Nina Alofs

    Foto is volgens mij Sint-Martinusschool in Burcht?