Twee gewonden bij botsing op kruispunt Voshoek

Kristof Pieters
Op het kruispunt ‘Voshoek’, op de grens van Vrasene en Sint-Gillis-Waas, gebeurde zondagmiddag om 12.30 uur een verkeersongeval tussen drie voertuigen. 

De bestuurder van een Audi die uit de Laarstraat kwam en de Klein Laarstraat wou oversteken om de Voshoek in te rijden, werd in de flank aangereden door een Volkswagen die in de Klein Laarstraat richting Vosstraat reed. Door de aanrijding tolde de aangereden Audi rond zijn as en botste met zijn achterkant frontaal tegen de voorkant van een bestelwagen die vanaf Voshoek net aan het kruispunt aan kwam gereden. Alle drie de voertuigen liepen zware schade op en moesten getakeld worden. Twee personen raakten lichtgewond en werden voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. Verkeershinder was er niet door het ongeval. De brandweer kwam na de takelwerken ter plaatse om olie en glas van de rijbaan te verwijderen.

Kristof Pieters
Kristof PietersReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.