Treinverkeer onderbroken door wanhoopsdaad

De trein kwam tot stilstand ter hoogte van het station van Beveren.
Kristof Pieters De trein kwam tot stilstand ter hoogte van het station van Beveren.
Het treinverkeer op spoorlijn 59 tussen Antwerpen en Sint-Niklaas was vrijdagavond volledig onderbroken in beide richtingen door een wanhoopsdaad. De NMBS legde een vervangende busdienst in.

Ter hoogte van de overweg aan de Gentstraat tussen de stations van Melsele en Beveren reed de L-trein tussen Antwerpen en Lokeren een vrouw aan. De betrokken trein kwam enkele honderden meters verder in het station van Beveren tot stilstand. Een vijftigtal reizigers kon na een drietal kwartier de trein verlaten en op een vervangende bus overstappen. Het slachtoffer is een vrouw uit Zwijndrecht. Ze was even voordien door familie als vermist opgegeven.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

De passagiers konden na een drietal kwartier overstappen op een pendelbus.
Kristof Pieters De passagiers konden na een drietal kwartier overstappen op een pendelbus.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rene Dannau

    het ultra liberale beleid werpt nog steeds zijn vruchten af tezamen met de opendeur politiek voor eigen volk geen opvang buiten een lapje tegen het bloeden, een helplijn een praatbarak net zoals onze politiekers.

  • Fred Fourgon

    Veel sterkte voor de nabestaanden, maar ook voor de treinbestuurder die het ook z'n hele leven zal meedragen.

  • Brigitte Matthys

    Amaai erg voor de nabestaanden Sterkte voor de familie