Kringwinkel veilt topstukken ten voordele van Levensloop

alle topstukken staan intussen al uitgestald voor de veiling van zaterdag
Kristof Pieters alle topstukken staan intussen al uitgestald voor de veiling van zaterdag
Op zaterdag 20 oktober haalt de Kringwinkel Ibogem letterlijk en figuurlijk alles uit de kast en worden een aantal topstukken gepresenteerd op een heuse veiling. De opbrengst van de veiling gaat naar Levensloop.

Een zonnespiegel uit de jaren 50-60, vintage speelgoed, porselein van Villeroy & Boch, oude boeken… Er zijn heel wat schatten te vinden in De Kringwinkel. Ze worden per opbod verkocht tijdens de veiling op de Dag van De Kringwinkel. Iedereen kan deelnemen aan de veiling en zijn kans wagen om een uniek stuk in de wacht te slepen. Wie geen zin heeft om zelf een nummer in de lucht te houden, is ook welkom om de sfeer te komen opsnuiven. Je kan de veilingstukken nu al bekijken via de website, de Facebookpagina of in de winkel zelf. De opbrengst van de veiling gaat naar Levensloop Beveren, de marathon ten voordele van de Stichting tegen Kanker, die dit weekend plaats vindt. Om het feest op de Dag van De Kringwinkel compleet te maken, is er een gratis drankje voor elke bezoeker en zijn er hamburgers en hotdogs. De spullen bekijken kan vanaf 10 uur. De veiling zelf start om 11 uur.

De veiling en de retrospullen vind je niet meer in de meubelhal, maar op de derde verdieping van het hoofdgebouw. De meubelafdeling is verhuisd naar het gelijkvloers van het hoofdgebouw. Waar vroeger de meubelhal was, bevindt zich nu de ‘brengerspoort’. Zo vind je alle spullen bij elkaar in één gebouw en is het verkeer voor de brengerspoort gescheiden van de rest. De Kringwinkel Ibogem is zaterdag open van 10 tot 17 uur en bevindt zich in de Schaarbeekstraat in Melsele.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.