Griezels op tocht door Melsele

Kristof Pieters
Elkaar eens goed de stuipen op het lijf jagen kon woensdagavond tijdens de Halloweentocht van Melsele Feest. Deze was al aan zijn vierde editie toe. Met zo’n tweeduizend waren ze dit jaar.

Op het programma stond een Halloweentocht met start en aankomst in café De Meester op de Grote Baan, waar ook een vuurshow plaatsvond. In de Halloween Village kon men zich gratis griezelig laten grimeren of een hapje eten of drinken. Daarna gingen twee kindertochten van start en ook voor iets oudere griezels waren er twee tochten door het centrum. De organisatie schat dat er zo’n tweeduizend bezoekers waren. Op de begraafplaats vond tegelijk een nocturne plaats om op een serene manier de overledenen te herdenken. Het koor Resoluut zorgde er voor passende muziek. 

Kristof Pieters
Met zo’n tweeduizend waren ze dit jaar voor de Halloweentocht door Melsele
facebook Met zo’n tweeduizend waren ze dit jaar voor de Halloweentocht door Melsele
facebook1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sandra Van Beeck

    Het was niet gratis grimeren. Ze vroegen 2 euro, stond op tentjes aangeduid maar ik heb gereclameerd dat op affiche zoals op FB gratis stond dus lieten we onze kinderen gratis grimeren. Juist is juist.