Brandweerpost gooit de deuren open

Kristof Pieters

De brandweer- en ambulancepost Beveren zet op 8 en 9 september de deuren open voor het grote publiek. Naar goede gewoonte vindt op zaterdag 8 september de kindermiddag plaats. Daarin worden kinderen en jongeren ondergedompeld in de wereld van de hulpverlening. De brandweermannen en ambulanciers organiseren parcours op maat voor de allerkleinsten. Zo worden de allerkleinsten getest op hun natuurlijk talent om ambulancier of brandweerman of –vrouw te worden. Ze leren al spelend meer over brandveiligheid en eerste hulp. Ze kunnen ook meerijden met een brandweervoertuig. 

Ook op zondagmiddag is er heel wat te beleven voor jong en oud. Spektakel gegarandeerd met de demonstraties van onder meer een redding, frietketelbrand, het duikteam en redding op hoogte.  Daarnaast kan je een bezoekje brengen aan leerrijke infostanden. De deuren van de brandweerpost in de Gravendreef staan zaterdag open van 14 tot 17 uur en zondag van 14 tot 18 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.