Bertem lanceert nieuwe bibliotheekwebsite

Gemeentehuis Bertem
Vertommen Gemeentehuis Bertem

De Bertemse bibliotheek blijft streven naar vernieuwing en verbetering. De lancering van de nieuwe bibliotheekwebsite vervangt de huidige blog sinds 5 februari.

“Via de nieuwe site kan je nog gemakkelijker en sneller de catalogus raadplegen, ontleningen nakijken, verlengen of een reservatie aanvragen. De cataloguspagina’s zijn volledig geschikt gemaakt voor mobiel gebruik. Je kan nu ook met de smartphone of tablet snel en eenvoudig door onze catalogus browsen. De beschikbaarheidsinformatie krijg je nu meteen op het detailscherm van boek of een film te zien. Je moet dus niet meer doorklikken naar een andere pagina”, zo klinkt het bij de gemeente Bertem.

De ‘Mijn Bibliotheek’-dienst is niet langer een aparte website. “Meld je aan bij de site om uw gebruikersmenu te zien. Daar vindt je je vertrouwde ‘Mijn Bibliotheek’-diensten zoals het bekijken en verlengen van uw uitleningen terug. In één oogopslag zie je nu de covers van de nieuwe aanwinsten van de bib voor boeken, strips, films.”

Ontdek de website op https://bertem.bibliotheek.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.