Honderden kinderen op bezoek bij Sint die aankomt aan Donkmeer

Geert De Rycke

Sinterklaas is vanmiddag aangekomen aan het Donkmeer in Berlare. De goedheilig man werd gebracht in een koets en wuifde naar alle kinderen die aanwezig waren. Aan het Zoetemeer in Berlare verzamelden heel  wat kinderen om de sint te kunnen begroeten. Uiteraard waren er ook dit jaar alleen maar brave kinderen aanwezig. De kinderen mochten na de aankomst aanschuiven bij de Sint en bij hem op de stoel plaats nemen. Zij waren heel tevreden en vonden het leuk om met de sint te kunnen praten. 

De parking achteraan het restaurant werd ook omgevormd tot een leuke markt waar allerlei lekkers te vinden was. Ook was er heel wat amusement voor de kindjes aanwezig. De sint bracht ook een bezoekje aan de speeltuin binnen op de bovenste verdieping. De ouders konden op het marktje ook genieten van een gluhwein, gin-tonic of glaasje cava. De aankomst van de Sint zorgde voor een geslaagde ontspannende namiddag. 

Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De Rycke
Geert De RyckeReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.