Circus Barones komt met ‘reis rond de wereld’ naar Berlare

Het circus zorgt voor een spetterende show.
Circus Barones Het circus zorgt voor een spetterende show.

Op zaterdag 26 januari en zondag 27 januari stelt circus Barones zijn tenten op aan het Beukenplein in Berlare. Dit jaar komen ze er met hun show ‘reis rond de wereld’. In een spetterende show nemen clowns Ronny en patatje je mee. Zowel op grote hoogte als op de grond zijn er fantastische acts te zien. “Een circusverhaal van illusie en magie waarin ook de dieren een plaats hebben. Siberische steppe-kamelen en Zuid-Amerikaanse lama’s maken ook deel uit van dit gebeuren. Een boeiend spektakel voor jong en oud waarin ook een blitse lasershow u zal verbazen. Niet enkel brengt Circus Barones een volledig nieuw programma, ook werden belangrijke investeringen verricht die het comfort van de bezoeker aanzienlijk verbeteren", aldus Nicole Aben van circus Barones. 

De voorstellingen op zaterdag gaan door om 15 en 18 uur. Op zondag beginnen de voorstellingen om 11 uur en 15 uur. Om 11 uur zondag is de familievoorstelling en betalen ouders maar de helft van de prijs. Het circus kan ook 25 gratis duotickets weggeven ter waarde van 50 euro. Onze lezers moeten dan een mail sturen met hun naam en woonplaats en de vermelding van Het Laatste Nieuws. Dit mag je mailen naar circusbarones.secretariaat4@gmail.com. De lijst zal dan klaar liggen aan de kassa. Deze actie geldt enkel voor de voorstelling op 26 januari om 18 uur. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.