Hondenschool Pallieter vindt eindelijk vaste stek

De leden van de hondenschool kunnen al oefenen op het nieuwe terrein.
David Legreve De leden van de hondenschool kunnen al oefenen op het nieuwe terrein.
Na een jarenlange zoektocht heeft Hondenschool Pallieter eindelijk de perfecte terreinen gevonden in Berlaar aan de Meistraat. In 2012 moesten ze na veertien jaar opkrassen uit hun originele school naast het bekende voetbalterrein van F.C. De Kampioenen aan de Ranstsesteenweg in Emblem.

"De zoektocht naar een geschikt terrein was niet makkelijk, maar we zijn blij dat er eindelijk een oplossing is", vertelt communicatieverantwoordelijke John Aerts.


De hondenliefhebbers kunnen nu terecht op de vroegere terreinen van voetbalclub VK De Keyzer. Die moest er na veertig jaar plaatsruimen voor de bouw van een fitnesscenter, maar dat kwam er uiteindelijk niet. "Het terrein lag drie jaar braak en we hebben kunnen onderhandelen zodat we het voor tien jaar huren. Op enkele uitzonderingen na, zijn alle leden mee verhuisd van Ranst naar Berlaar. Het is fijn om vast te stellen dat leden, zelfs na de terreinproblematiek, nu terugkeren naar de club. Baasjes kunnen al met hun honden komen trainen, maar een clublokaal hebben we nog niet. Binnen enkele weken kunnen we beginnen met de voorbereidende werken."


Hondenschool Pallieter is gevestigd aan de Meistraat 30A in Berlaar. Wie meer info wilt, kan dat krijgen via 0476/44.33.06, hspallieter@skynet.be of www.hspallieter.be. (WAE)

BERLAAR - Hondenschool Pallieter heeft een nieuwe locatie op de voormalige velden van VK De Keyzer - WAE - Foto David Legreve
David Legreve BERLAAR - Hondenschool Pallieter heeft een nieuwe locatie op de voormalige velden van VK De Keyzer - WAE - Foto David Legreve