Digitale week in bib van Beringen

Van 19 oktober tot en met zondag 4 november staat de bib van Beringen in het teken van ‘De Digitale Week’. Op maandag 22 oktober om 17.30 uur en op woensdag 31 oktober om 14.30 uur is er een sessie van een uur over de bibliotheekcatalogus van ‘Mijn Bibliotheek’. 

Jouw ‘mediawijsheidsprofiel’ kan je op zaterdag 20 en 27 oktober en op zaterdag 3 november uittesten tijdens de openingsuren. Daarnaast kan je op dinsdag 23 en donderdag 25 oktober een sessie van twee uur volgen over het gebruik van smartphone, laptop, tablet of gsm. 

Enkele leerlingen van het Spectrumcollege zullen deze informatie delen, hiermee wil men sociaal isolement bij ouderen tegengaan. Ook op maandag 19 oktober is er tussen 17 en 19 uur een workshop rond het thuisloket. Ten slotte wordt in samenwerking met de Gezinsbond en Veilig online op donderdag 25 oktober om 20 uur een sessie georganiseerd waar sociale media wordt uitgelegd. Alle details over de week vind je terug via www.beringen.be/bibliotheek. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.