Ga naar de mobiele website
^ Top

Debuutfilm van De Romeo's in The Roxy Theatre

De Romeo's komen de première van hun film H.I.T. voorstellen in The Roxy Theatre.
Mine Dalemans De Romeo's komen de première van hun film H.I.T. voorstellen in The Roxy Theatre.
De debuutfilm van De Romeo's, 'H.I.T.', dinsdagavond in avant-première te zien in The Roxy Theatre, heeft gescoord bij de 200 vrouwelijke bioscoopgangers van de Ladies Movie Night.

Uitbater Ludo Vangenechten haalde de film in avant-première in huis, met dank aan grote broer Kinepolis. Pas op 15 maart is de film in alle bioscopen te zien. Hij verwacht ook niet-filmfreaks, fans van The Romeo's, over de vloer te krijgen.


Gerda Van Moll was alleszins enthousiast na de vertoning: "We hebben heel veel gelachen en het is zeker geen platte humor". Positieve reactie ook bij Nancy Serio, nochtans geen expliciete Romeo's-fan.

Na de film was er uiteraard ook tijd voor een foto met de fans.
Mine Dalemans Na de film was er uiteraard ook tijd voor een foto met de fans.

Beter dan verwacht

"De film is beter dan ik verwacht had. Het is geen biografisch verhaal geworden, maar fictie met veel humor. De film komt wat moeilijk op dreef, maar in het tweede deel zat er vaart in. De dames in de zaal hebben uitbundig meegezongen, geklapt en gezwaaid." Na afloop van de film gingen die helemaal uit de bol toen de heren in gezelschap van de uitbater de zaal binnenkwamen. Er werd geapplaudisseerd, er werden foto's genomen met de gsm en (stoute) vragen gesteld. Nadien, eens de zaal uit, was het tijd voor selfies met de steracteurs. Die lieten zich de vrouwelijke aandacht graag weggevallen. (PVMB)Meld een bug