340 sportkampioenen gehuldigd

Rutger Wouters werd gehuldigd als sportfiguur van het jaar. Hij werd onder meer Belgisch kampioen bij de eliterenners zonder contract in het wielrennen
Stad Beringen Rutger Wouters werd gehuldigd als sportfiguur van het jaar. Hij werd onder meer Belgisch kampioen bij de eliterenners zonder contract in het wielrennen
In het Casino van Beringen zijn afgelopen zaterdag 340 sportkampioenen gehuldigd: 146 individuele kampioenen en 19 ploegen die samen nog eens 194 kampioenen bevatten. 

“De titels zijn in zeer diverse disciplines behaald: van dierensport, schieten, waterski en fietsen tot de traditionele sporten zoals zwemmen, voetbal, volleybal, turnen en nog zoveel meer”, zegt schepen van Sport Tijs Lemmens (VOLUIT) trots. Niemand minder dan VRT-journaliste Inge Van Meensel was gastmoderator van dienst. Speciale vermeldingen tijdens de avond waren er voor basketbalclub KBBC Miners Beringen (sportclub van het jaar), scheidsrechters Bert en Johan Put (sportverdienste), wielrenner Rutger Wouters (sportfiguur van het jaar) en Melanie Baptista Picoto (lesgeefster in G-sport). De huldiging werd opgefleurd door twee gastoptredens: de rolstoeldansers van Sjamballa Unity en het acroduo Ninah en Katho lieten zich van hun beste kant zien.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.