Bromfietser (26) onder invloed rijdt fietser aan en pleegt vluchtmisdrijf

Google
Een dertigjarige fietser is op de Binnensingel aangereden door een 26-jarige bromfietser. De bromfietser stapte na het ongeval af om enkele dingen op te rapen maar liet de fietser hulpeloos achter door vluchtmisdrijf te plegen. Achteraf verscheen de bromfietser opnieuw, hij bleek onder invloed te zijn.

Zaterdagochtend rond half zeven werd een fietser aan de Binnensingel in Berchem aangereden door een bromfietsers. Het slachtoffer kwam op de grond terecht en leek bewusteloos. De bestuurder van de scooter was afgestapt, raapte enkele brokstukken op van de grond en vertrok opnieuw zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Er werd een ziekenwagen en een medisch team aangestuurd. Gelukkig liep de dertigjarige fietser geen te zware verwondingen op. Hij werd zonder levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis. De bromfiets werd aangetroffen aan het station van Antwerpen-Berchem. De vermoedelijke bestuurder van 26 jaar daagde opnieuw op en legde een positieve ademtest af.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.