Zot van Beersel haalt oude discobars naar DOC

Bruno Lerminiaux, Bart Devillé, Jeroen Mommaert, Erik Wyns, Tim Hemelhof, Chris Van der Speeten en Jimmy Borremans van Zot van Beersel.
Mozkito Bruno Lerminiaux, Bart Devillé, Jeroen Mommaert, Erik Wyns, Tim Hemelhof, Chris Van der Speeten en Jimmy Borremans van Zot van Beersel.
De vriendenkring van Zot van Beersel organiseert opnieuw een feestje in de DOC in Alsemberg.

Op zaterdag 7 oktober pakken ze voor de derde keer uit met 'Do You Love The 80's Party' in het DOC, Gemeenveldstraat 3 in 1652 Alsemberg. Voor het eerst zullen er ook wel hits uit de jaren zeventig te horen zijn. De rode draad is opnieuw de reünie van de oude discobars uit de streek. Discobar Picasso, Discobar Anoniem en Discobar Fantasy zullen er de muziek leveren. Kaarten in voorverkoop en aan de kassa kosten 10 euro. De kaarten zijn te koop in Café De Kelt in Halle; Café Blue Note in Halle, Cafe de Drie Patrijzen in Dworp ; 't Pleintje in Alsemberg en 't winkeltje in Beersel. Zot van Beersel wordt gevormd door Bruno Lerminiaux, Bart Devillé, Jeroen Mommaert, Erik Wyns, Tim Hemelhof, Chris Van der Speeten en Jimmy Borremans . De organisatie heeft een sociaalcultureel doel en wil feestjes organiseren voor het goede doel door afwisselend een sociaal en lokaal doel te kiezen. Zo heeft de organisatie al twee keer een cheque van 2.500 euro geschonken aan Mensen voor Mensen uit Beersel. (BKH)