Prins Jimmy en Prinses Peggy gaven mekaar het ja-woord

Tastendeuvel vormde een erehaag voor Prins Jimmy en Prinses Peggy toen ze het gemeentehuis van Beersel binnenstapten.
rv Tastendeuvel vormde een erehaag voor Prins Jimmy en Prinses Peggy toen ze het gemeentehuis van Beersel binnenstapten.

De Halse carnavalsgemeenschap mocht zich net voor kerst nog eens opmaken voor een ‘prinselijk’ huwelijk. Prins Jimmy (35) en Prinses Peggy (34) besloten in het huwelijksbootje te stappen. Tijdens de plechtigheid op het gemeentehuis van Beersel kreeg het koppel alle lof toegewenst toen de leden van Tastendeuvel, de Orde van de Prinsen van Halle, een erehaag vormden voor het koppel. Maar ook de Orde van Prinsessen feliciteerden het nieuwe koppel uitbundig. Behalve prinselijk was het huwelijk natuurlijk ook carnavalesk. Zo speelden de muzikanten van de gilles muziek net voor de kerkelijke plechtigheid en trokken De Smosjterpotten, de groep van het koppel, natuurlijk ook hun feestjas aan om zelf een erehaag te vormen aan de trappen van de kerk.

Tastendeuvel en de Orde van Prinsessen met het kersverse echtpaar op de trappen aan het gemeentehuis.
Mozkito Tastendeuvel en de Orde van Prinsessen met het kersverse echtpaar op de trappen aan het gemeentehuis.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.