Lions organiseren dertigste Kersthappening in cultureel centrum de Meent

De Lions organiseren opnieuw een Kersthappening in cultureel centrum de Meent.
Mozkito De Lions organiseren opnieuw een Kersthappening in cultureel centrum de Meent.
In cultureel centrum de Meent kan iedereen dit weekend al de kerstsfeer opsnuiven. Dan vindt voor de dertigste keer de Kersthappening plaats van de Lions Club Sint-Genesius-Rode Tussen Zenne en Zoniën.

Drie dagen lang zijn er optredens van dansgroepen uit de streek. Op vrijdag 7 december treedt Dansstudio Emily Cremers op. Zaterdag staan Pirouette, L&A dance company, K- Creation en Ballerino op het programma. Zondag treden Dance O’Mania & Dansstudio Emily Cremers op. Via www.demeent.be kunnen nog kaartjes bestel worden voor enkele optredens.

De Lions openen voor de gelegenheid ook een gezellige Winterbar en er wordt zelfs een grote tipi neergepoot. Daar wordt onder andere jenever, champagne en glühwein geschonken maar er worden ook frietjes geserveerd. Het feest start op vrijdag 7 december vanaf 20 uur, op zaterdag 8 december vanaf 12 uur en op zondag tussen 12.30 uur en 19 uur. Met de opbrengst worden goede doelen gesponsord.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.