“Uitbating cafetaria Drogenbrood blijft zoals nu, ook met zwembad”


Patricia Waerniers en Vita Van Belleghem delen de bezorgdheid om de cafetaria Drogenbrood.
rv Patricia Waerniers en Vita Van Belleghem delen de bezorgdheid om de cafetaria Drogenbrood.
De bezorgdheid die sportclubs uit Beernem hebben over de toekomstige uitbating van de cafetaria op sportpark Drogenbrood is onnodig. Dat zegt schepen van Sport Patricia Waerniers (CD&V) op een vraag van raadslid Vita Van Belleghem (CD&V). 

Er heerst vooral ongerustheid omdat er een nieuw zwembad en dus mogelijk ook extra clubs bij komen. “Het schepencollege deelt deze zorg”, zegt Waerniers. “We doen er alles aan om de cafetaria, in de toekomst hopelijk met zwembad, qua uitbating te laten verlopen zoals het nu wordt georganiseerd.” Dat wil dus zeggen dat alle clubs die nu van de cafetaria gebruik maken, dat ook verder kunnen doen. Van Belleghem houdt de situatie niettemin in de gaten. Het nieuwe zwembad van Beernem is één van de prioriteiten voor het nieuw stadsbestuur.  “Er is nu al geen plaats meer voor extra kooien in de koelkamer. We moeten hier heel alert blijven", vindt Van Belleghem.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video