Familie verongelukte Toon (27) doet oproep: "Wie heeft zijn gsm?"

Vanderveken, Facebook
Een half jaar na het dodelijke ongeval in Balen (Antwerpen), waarbij de 27-jarige Toon Vanhoof om het leven kwam, is zijn familie op zoek naar zijn telefoon. Zus Riet plaatste een oproep op Facebook. "Die telefoon moet nog ergens zijn", zegt de vrouw aan RTV.

Toon botste begin april met zijn bestelwagen tegen een verlichtingspaal. Het voertuig kantelde en voor de twintiger kon geen hulp meer baten. Zijn passagier bleef ongedeerd. Een dag na de crash in de Wiekstraat werden Toons persoonlijke spullen aan zijn familie bezorgd, maar van zijn gsm, een donkergrijze Samsung Galaxy 7, bleek geen spoor. 

Zoekacties door politie en nabestaanden in de bermen naast de plaats van de crash leverden niets op. Het toestel lag ook niet in het wrak.

De familie is ervan overtuigd dat iemand de gsm in zijn bezit heeft en vraagt om die terug te geven. 
Op het toestel staan tal van filmpjes en foto's die van grote emotionele waarde zijn voor de nabestaanden. "Het ongeval vond plaats om 18.13 uur en kort voor 19 uur werd er nog getelefoneerd met het toestel. Die telefoon moet dus nog ergens zijn", zegt zus Riet aan RTV. 

Wie meer informatie heeft over de gsm kan (anoniem) contact opnemen met de politiezone Balen-Dessel-Mol.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Shakira moessa

  Wie doet nu zoiets??

 • Florien Dupond

  gewoon opzoeken dat toestel en wissen en blokkeren toestel ondersteunt de functie. ja wel een beetje lang gewacht en hoe weten ze dat er gebeld werd, dan was de polies er toch meer bezig waarom hebben zij dan niet ingegrepen, raar verhaal

 • yves devoldere

  fred debroek dat het zo moest zijn zouden ze hem allang gevonden hebben toch nuja ze vinden zelfs geen vlieger terug met meer dan 200 mensen in

 • Freddy De Vos

  Onze maatschappij is echt omzeep. Wie steelt nu een gsm van een slachtoffer?

 • Fred Debroek

  @Kim Schoonbaert, zonder sim kan de gsm ook opgespoord worden zonder probleem.