Extra controles op doorgaand verkeer aan werken N136

Aan de N136 worden momenteel werken uitgevoerd tussen Breden Els en Wezelbaan. De aannemer en de buurtbewoners worden gehinderd door doorgaand verkeer, hoewel dit nog steeds verboden is in deze werfzone. De politie zal daarom extra controleren. Bij blijvende hinder wordt het traject opnieuw volledig afgesloten.

De verkeerssituatie kan voor de weggebruikers misleidend zijn omdat het op sommige plaatsen lijkt alsof de werken volledig afgewerkt zijn maar dat is niet zo. Daarom passeert er de laatste tijd heel wat niet-plaatselijk verkeer, vaak aan onaangepaste snelheid, langs dit onverlichte stuk. Dit bemoeilijkt niet alleen de werkzaamheden van de aannemer, ook de buurtbewoners worden geconfronteerd met gevaarlijke situaties.

Daarom doet de lokale politie nogmaals een oproep om zone van de werken te vermijden en de omleiding via Soef, Gerheide, Balen-Neetlaan, Sint-Jozefslaan en Wezelbaan te volgen.

Ook de geplande heropening van het gedeelte tussen rotonde Soef en kruispunt Wezelbaan voor plaatselijk verkeer op 20 december komt dan mogelijk in het gedrang.

RVReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.