Kristof Pieters
Volledig scherm
© Kristof Pieters

Auto gaat over de kop na aanrijding op E17: twee gewonden

Sint-NiklaasBij een verkeersongeval op de E17 in Sint-Niklaas zijn maandagavond een zwaar- en een lichtgewonde gevallen. Een kleine bestelwagen ging over de kop nadat de bestuurder de controle verloor na een aanrijding met een andere bestelwagen.

 1. Van een dubbele partnermoord door vergiftiging tot de moord op de jonge agente Kitty: dit zijn de vijf meest gelezen straffe misdaadverhalen
  vlaanderen

  Van een dubbele partner­moord door vergifti­ging tot de moord op de jonge agente Kitty: dit zijn de vijf meest gelezen straffe misdaadver­ha­len

  De 63-jarige Myriam vermoordde in 2012 haar eigen moeder omdat ze aasde op haar erfenis. En moordenaar Kris slaagde er in 2011 in om een nieuw gezin te starten met een rottend lijk – overigens dat van zijn eigen kersverse bruid – in zijn kelder. Onze regiojournalisten reconstrueren elke week een straf misdaadverhaal van de laatste vijftig jaar.
 2. Kan Fuse open blijven na klacht van buur? Deze drie scenario’s liggen op tafel (al schiet de danstempel er meteen twee af)
  PREMIUM
  Brussel

  Kan Fuse open blijven na klacht van buur? Deze drie scenario’s liggen op tafel (al schiet de danstempel er meteen twee af)

  Slecht begin van 2023 voor de iconische nachtclub Fuse: na klachten van een buur wegens geluidsoverlast mocht de club enkel nog openen onder strenge voorwaarden. Die zouden het voortbestaan van de club in gevaar brengen. Eerder deze week leerde Fuse echter dat er drie pistes zijn die ertoe leiden dat de club open kan blijven. De eerste twee vindt de nachtclub praktisch onhaalbaar, maar de derde, zeer opvallende optie zou een ultieme levenslijn kunnen bieden.