Lions stellen Hoepduvelkes voor

Tony Mergan, Carlos Meersman en Jeroen Luypaert stellen de nieuwe praline voor.
Foto Mozkito Tony Mergan, Carlos Meersman en Jeroen Luypaert stellen de nieuwe praline voor.

De leden van Lionsclub Asse hebben het voorbije weekend het Hoepduvelke plechtig voorgesteld. Het Hoepduvelke is een exclusieve praline die gemaakt is met hoparoma. De praline werd gemaakt door chocolatier Tony Mergan uit Meldert en de vormgeving gebeurde door Jeroen Luypaert. "We wilden graag een eigen praline met een smaak die eigen is aan onze streek", zegt voorzitter Carlos Meersman. "Voor de première hebben we meteen 140 doosjes laten maken. Maar er worden sowieso nog extra exemplaren gemaakt. De opbrengst van de verkoop van de Hoepduvelkes, schenken we aan sociale doelen."


De Hoepduvelkes werden voorgesteld tijdens de eerste editie van Prikkeling, een unieke kunsttentoonstelling die het voorbije weekend plaatsvond in het Oud Gasthuis. (WDS)