Lions klinken samen met nieuwe leden op 2019

Mozkito

De Lions-club van Asse telt drie nieuwe leden. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden Dominique Delgouffe (zaakvoerder bouwmaterialenbedrijf), Ives De Bondt (uitgever Goeiedag-magazine en Jan De Brabanter (advocaat) verwelkomd. Lions-club Asse werd in 1975 opgericht en telt vandaag achttien leden. Tijdens zijn openingstoespraak beklemtoonde voorzitter Pascal Vanoverberghe de waarden en het belang van de club. De voorbije twee jaar werden verschillende lokale sociale werken ondersteund, samen goed voor meer dan 10.000 euro. Het geld ging onder meer naar een uitstap met de kinderen van Huize Terloo, Koala en ‘t Spiegeltje naar Pairi Daiza. Ook voor De Wereld van Indra, de Mindervaliden Merchtem en het CAW Halle-Vilvoorde werden inspanningen geleverd.

Tijdens de eerstkomende werkvergadering zullen de activiteiten en de goede doelen voor het komend werkjaar worden vastgelegd. De eerstkomende activiteit is het ‘Bal van Marcel de kolonel’ op zaterdag 23 februari in feestzaal ‘t Jass. Het Bal van Marcel de Kolonel wordt een ludieke retrofuif met muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig van dj Joost.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.