VIDEO: Ardooise dj Dennis Cartier hot in India

Dennis Cartier bracht vorig jaar Underground Melody uit op het label van Fedde Le Grand.
Joke Couvreur Dennis Cartier bracht vorig jaar Underground Melody uit op het label van Fedde Le Grand.

2018 was een bewogen jaar voor de Ardooise dj Dennis Cartier, in het dagelijkse leven gekend als Dennis Parmentier. Hij tekende een contract bij de wereldvermaarde dj Fedde Le Grand en zijn nummer ‘Underground Melody’ werd opgepikt door de Franse dj David Guetta, die het een plaatsje gaf in zijn playlist op Spotify, goed voor 38 miljoen luisteraars per maand. In december tourde Dennis door India. Hij was er te zien in Mumbai, Jaipur en Hyderabad. Ook een ontmoeting met de Indiaanse dj Nucleya mocht niet ontbreken. Van zijn Indisch avontuur verspreid Dennis Cartier nu een filmpje dat je hier onder kunt bekijken. .

Ondertussen zijn er nog twee nieuwe nummers beschikbaar op Spotify. Viola en La Paz werden uitgebracht op het label van niemand minder dan Gregor Salto, een van de grootse Latin/Tribalhouse producers. Voor Viola vond Dennis zijn inspiratie tijdens zijn optreden in Marokko twee jaar geleden. De eerste release van 2019 wordt Josh Lasden - Love At Breakfast (Dennis Cartier 2019 Remix) en is vanaf 14 januari te vinden op Spotify. Later dit jaar komt er nog een tweede release aan op Darklight Recordings van Fedde Le Grand genaamd Ooh.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.