Geen Belgisch kroontje voor Emily Van Eeckhoutte

Emily Van Eeckhoutte greep naast het kroontje van Miss België.
Foto Couvreur Emily Van Eeckhoutte greep naast het kroontje van Miss België.
Miss West-Vlaanderen Emily Van Eeckhoutte (19) greep zaterdagavond naast het felbegeerde kroontje van Miss België. De Ardooise schone legde een mooi parcours af en eindigde bij de laatste twaalf, maar de winst ging naar de Antwerpse Elena Castro Suarez. Zij volgt Adeline Flor Pua op als Miss België.

Nochtans lagen de kaarten goed. Emily had een grote schare fans en dat bleek ook tijdens de verkiezing in het Plopsa Theater in De Panne. Toen Emily er haar intrede maakte lieten de fans zich duidelijk horen. Eerder bleek zelfs uit een tussentijdse peiling dat ze in de top vijf zat, maar het heeft niet mogen zijn. Emily eindigde bij de laatste twaalf, maar het kroontje ging naar Elena Castro Suarez uit Antwerpen. Elodie Duchesne en Aline Elsermans werden de eredames.

Eerder liet de studente Handelswetenschappen optekenen dat ze ongeacht de uitkomst van de verkiezingen sowieso al bijzonder tevreden was met de ervaring, ook al was de ambitie groot. “Ik heb enorm veel mensen leren kennen en ben erg gegroeid op persoonlijk vlak. Van elk moment heb ik met volle teugen genoten en die ervaring kan niemand me nog afnemen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.