Vrouw wijkt uit voor stilstaande auto op E19 en knalt tegen vrachtwagen

De brandweer had veel moeite om de vrouw te bevrijden.
De Roeck De brandweer had veel moeite om de vrouw te bevrijden.
Bij een verkeersongeval op de E19 richting Antwerpen is een bestuurster zwaargewond geraakt. De vrouw knalde ter hoogte van een parking achteraan tegen een vrachtwagen. Nadat de brandweer de vrouw kon bevrijden, werd ze met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis

De bestuurster van een auto is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op de E19 richting Antwerpen ter hoogte van Waarloos. De bestuurster moest uitwijken voor een wagen die stilstond aan het begin van de parking en reed achteraan in op een vrachtwagen die ook had moeten uitwijken. 

De brandweer heeft de vrouw moeten bevrijden uit haar wagen. Ze is met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De hond van de bestuurster kwam er met de schrik vanaf en werd opgehaald door de mama van het slachtoffer.

Zowel de vrouw als de vrachtwagenchauffeur weken uit voor een stilstaande wagen.
De Roeck Zowel de vrouw als de vrachtwagenchauffeur weken uit voor een stilstaande wagen.
De Roeck3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • PAUL MEUL

    Een beetje trager de parking oprijden zou een wereld van verschil maken. Steeds zorgen dat op tijd kan gestopt worden is de boodschap!

  • Michael Bigot

    Wat stond die vrachtwagen daar te doen...….

  • maxime horemans

    waarom niet direct laten wegslepen om gevaarlijk toestanden zoals dit te kunnen vermijden !!!! , er zijn nog altijd veel mensen die hun gevarendriehoek nog altijd niet zetten bij een stilstaand voertuig op de pechstrook l het is nochtans verplicht !!! of het nu langs een snelweg of een expresweg is of een secundaire weg !