Voetgangster (69) naar ziekenhuis na crash met fietser (31)

PZ Antwerpen

Op het kruispunt van de Jan De Voslei en de Camille Huysmanslaan op het Kiel vond dinsdagavond een botsing plaats tussen een fietser en een voetgangster. De 31-jarige fietser reed op de Jan De Voslei in de richting van de Kolonel Silvertopstraat. Ter hoogte van de Camille Huysmanslaan stond een vrouw van 69 jaar voor het rode licht te wachten om de Jan De Voslei over te steken. Ter hoogte van het fietspad kwam het om een onduidelijke reden tot een botsing. Beiden kwamen ten val. De fietser liep lichte verwondingen op, de vrouw was er erger aan toe en werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Guido Ceuleers

    De fietsersbond reclameert altijd. Je moet nu met de werken eens trachten over te steken in de buurt v/d Rooseveltplaats te Antwerpen. De fietsers rijden je gewoon van het zebrapad af als voetganger en stoppen niet.Verder rijden ze er gewoon op de nochtans voor voetgangers afgebakende groene strook, alhoewel hun fietsstrook er juist naast ligt.