Ongeval onder invloed van cocaïne en amfetamines

Lokale Politie Antwerpen

Er vond maandagavond een aanrijding plaats tussen twee voertuigen op het kruispunt van de Van Craesbeeckstraat en de Kronenburgstraat in het stadscentrum. Een bestuurster draaide de Kronenburgstraat op om richting de Nationalestraat te rijden toen ze in de flank geraakt werd door een ander voertuig. Niemand raakte gewond.

Bij aankomst van de politie ontkende de aanrijdende bestuurder, een man van 33 jaar, dat hij achter het stuur zat. Hij werd echter herkend door een getuige. De man testte positief op het gebruik van cocaïne en amfetamines, had geen rijbewijs of identiteitskaart op zak en kon geen geldig verzekeringsbewijs voorleggen. Hij verklaarde dat het een huurauto betrof, maar kon geen geldig huurcontract voorleggen. Hij beweerde ten slotte dat de beschadigingen aan de auto afkomstig waren van een eerdere aanrijding. Het voertuig werd door de politie getakeld.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.