Nieuwe uitbater wil naam Red & Blue wijzigen

Nourdin Ben Sellam.
Klaas De Scheirder Nourdin Ben Sellam.
De nieuwe wind die door de Red & Blue waait, is stevig. Nourdin Ben Sellam, voormalige manager van de discotheek, heeft grote plannen. Vanaf januari zullen die veranderingen zichtbaar zijn onder een nieuwe naam.

Nourdin Ben Sellam stond nog aan de deur van de Zillion, kwam als afruimer bij Red & Blue terecht en werkte zich langzaam op tot manager van de club. Nu neemt hij het heft helemaal zelf in handen en dat zal te merken zijn. "We werken nu nog onze agenda af tot januari. Op 2 januari zullen we sluiten om stevig te vernieuwen. In 10 dagen tijd zou het er hier toch drastisch anders moeten uitzien, de danskooi zal wel blijven hangen want die is toch wel iconisch voor de club. Die past hier ook perfect", vertelt Sellam. En met de vernieuwing komt er ook een nieuwe naam voor de club én zijn vrouwen ook welkom. "De studentenavonden die blijven op donderdag en de Studio54 avonden blijven bestaan. De Men-Only concepten blijven ook maar niet meer op regelmatige basis of in een vast stramien. We maken hiermee ruimte voor meer concepten. Daarbij blijft de focus op de holebi-gemeenschap maar gaan we wel breder, dat deden we de laatste paar maanden ook al."


Met de sluiting van Culture Club in Gent, wil de nieuwe eigenaar ook enkele concepten naar Antwerpen trekken. "Wij zijn in gesprek met de mensen die in Culture Club feesten organiseerden. Of die concepten ook in Antwerpen zouden werken, zijn we nog aan het bekijken. We gaan er niet vanuit dat Gentenaars dan onmiddellijk naar hier komen, die gesprekken zijn dus nog lopende."


(NBA)