Moeder en dochter starten nachtclub op ‘t Eilandje

De deuren van club Phantom gaan open op 22 februari.
Club Phantom De deuren van club Phantom gaan open op 22 februari.

Exclusief en luxeus. Dat zijn de twee toverwoorden die de nieuwe club Phantom in de Braziliëstraat hoog in het vaandel wil houden. Vanaf vrijdag 22 februari kunnen partyliefhebbers in de club van Gladia Soeleman en haar dochter Cheyenne op het Eilandje gaan feesten.

Volgens oprichtster en eigenares Gladia Soeleman had de stad nood aan een clubconcept dat zich richt op jongvolwassenen die willen feesten op ‘exclusieve party’s in stijl’. Ze spiegelt haar club aan buitenlandse clubs uit Europese grootsteden. “Zaken waar gastvrijheid en service centraal staan, iets wat een wereldstad als Antwerpen mist,” aldus de eigenares. “Phantom Antwerp wordt een club met een hoog entertainmentgehalte. We stappen af van de typische discotheeksfeer en leggen daarbij de focus op het servicegerichte aspect van exclusief clubben.” Dochter Cheyenne zal als manager Club Phantom gaan runnen.

Vrijdagavond ligt de muzikale focus op urban en R&B, zaterdag staan er house en dance op het programma. Naast dj’s zullen ook dansers en special acts het entertainmentniveau opkrikken. De club zal ook opkomend en buitenlands dj talent uitnodigen. In de toekomst wil Phantom Antwerp ook feestjes gaan organiseren op maandagavond, de uitgaansdag voor veel horecamedewerkers.

De club is 300 vierkante meter groot en kan ook op weekdagen worden afgehuurd als eventlocatie voor bijvoorbeeld productlanceringen, recepties of verjaardagen. Dankzij de professionele keuken in het pand behoren zelfs dinner party’s met catering tot de mogelijkheden.

Op vrijdag 22 februari en zaterdag 23 februari gaat de club in de Braziliëstraat voor het eerst open, telkens om 23u. De inkom is gratis en er worden ook bubbels & goodies uitgedeeld. De minimumleeftijd om te komen feesten is 21 jaar.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bjorn Vandamme

    Daar kom ik wel is langs . Ben benieuwd