Loverboy scheldt rechter uit na vervroegde vrijlating

RAPPER PARA TURK MAG NA TWEE JAAR GEVANGENIS VERLATEN

Para Turk in zijn jongste clip: "Zeven jaar geëist, vijf jaar gekregen. Justitie motherfocker, twee gezeten."
Lefelon Para Turk in zijn jongste clip: "Zeven jaar geëist, vijf jaar gekregen. Justitie motherfocker, twee gezeten."
Rapper 'ParaTurk' die werd veroordeeld tot 5 jaar cel voor het prostitueren van zijn 15-jarig vriendinnetje heeft de gevangenis na 2 jaar verlaten. De strafuitvoeringsrechtbank laat hem vrij met een elektronische enkelband. ParaTurk bedankt met een nieuwe videoclip op Youtube: "Fock de rechter!"

De zomer van 2015 ging er een schok door de jeugd van Antwerpen-Noord. De populaire rapper Para Turk, toen 19 jaar, werd gearresteerd op verdenking van het prostitueren van een 15-jarig vriendinnetje. Hij bood het meisje aan op sexsites en reed haar naar de klanten. De inkomsten moest zij afstaan. Het meisje kreeg ook cocaïne van de rapper. Toen het meisje wilde vluchten ging Para Turk haar achterna en loste een schot met zijn alarmpistool. Het Antwerpse hof van beroep veroordeelde Para Turk, officieel Ibrahim A., tot vijf jaar cel maar de jongeman hoeft slechts twee jaar uit te zitten. De strafuitvoeringsrechtbank besliste gisteren dat hij op 13 oktober de gevangenis mag verlaten.

Enkelband

Persrechter Fabienne Nackaerts: "De jongeman komt vrij met een elektronische enkelband. Naast een aantal andere voorwaarden werd hem een contactverbod met het slachtoffer opgelegd. Hij mag zich niet vertonen in bars en clubs. Tevens moet hij een gespecialiseerde en intensieve behandeling volgen, een opleiding volgen en werk zoeken."


De achterban van Para Turk kijkt al weken uit naar de vrijlating van hun idool. Zij hebben op sociale media al filmpjes gepost over hun bezoeken aan de gevangenis en over het penitentiair verlof van Para Turk.

Studio

Op één van die vrije dagen dook Para Turk onmiddellijk de studio in voor een nieuwe videoclip "1DagVrijSessie." De clip is maar een voorbode van veel nieuwe muziek en filmpjes die er na de vrijlating aankomen.

Zijn vrienden schrijven bij de clip: "Para Turk komt op 13 oktober volledig vrij. Hij heeft niet stil gezeten. Hij heeft geleerd uit zijn fouten en heeft veel geschreven in de tijd dat hij afwezig was. Hierdoor is hij nog meer gegroeid als mens én als artiest."

In de nieuwe clip toont Para Turk alvast weinig respect voor justitie die hem de gunst van de vervroegde vrijlating aanbiedt. Hij zingt: "Stress als ik mijn lawyer bel. Fock de rechter, ik ben de rechter, broer. Fock de rechter ik ben de rechter broer. Dikke SO naar al mijn fans."

Het 15-jarige vriendinnetje dat in 2015 werd uitgebuit door Para Turk, is opgenomen in een gespecialiseerde jeugdinstelling. De vrienden van Para Turk proberen via de kennissenkring van het meisje weer contact te leggen. Hulporganisatie Child Focus en het Antwerpse parket zijn daarover al gealarmeerd. Mocht Para Turk zijn voorwaarden van zijn vrijlating schenden, kan hij onmiddellijk weer achter de tralies verdwijnen.

Wil je de nieuwe clip van Para Turk zien, dat kan hier: https://www.youtube.com/watch?v=MAJMuOqW94Q.