Jelle Cleymans wordt peter ... van babygorilla

Jelle Cleymans wordt peter van babygorilla.
Zoo Antwerpen Jelle Cleymans wordt peter van babygorilla.

Jelle Cleymans (33) is peter geworden. De Vlaamse zanger neemt vol trots het peterschap van de babygorilla T uit de ZOO van Antwerpen op zich.

Dat de ZOO Jelle als peter vroeg, ligt voor de hand. De acteur speelde recent nog mee in de musical ‘Zoo of Life’. Die voorstelling werd in de ZOO zelf opgevoerd. Jelle gaf er gestalte aan de verzorger van de gorilla’s. 

“Van kinds af aan al ben ik uitermate gefascineerd door de mensapen. Bij hen stop ik altijd extra lang op een wandeling door de ZOO”, aldus Jelle. “Het kleintje veroverde dan ook meteen mijn hart. De manier waarop haar mama haar vasthoudt en overal mee naartoe vervoert, vind ik ontzettend ontroerend. En nu ze zichtbaar begint te groeien en met haar gitzwarte ogen rond begint te kijken, maakt dat de peter elke dag een beetje trotser! Ik vind het oprecht een hele eer, dat ik een heel klein beetje verbonden ben met dit wonderbaarlijke nieuwe leven in onze ZOO.”

De gorilla gaat voorlopig nog door het leven als T. Op 7 januari kiest Jelle een naam uit de inzendingen van de bezoekers. 

Mama Mayani met haar babygorilla.
Zoo Antwerpen Mama Mayani met haar babygorilla.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.