Honderden mensen willen glimp van Coca-Cola truck opvangen

De Kerststruck van Coca Cola komt met de Kerstman kwam naar Linkeroever waar een lange rij kinderen met hun ouders staan te wachten.
Benoit De Freine De Kerststruck van Coca Cola komt met de Kerstman kwam naar Linkeroever waar een lange rij kinderen met hun ouders staan te wachten.

Met honderden stonden ze zaterdag al vroeg aan te schuiven om de bekende Coca-Cola truck van dichtbij te bewonderen. Ondertussen zorgde de kerstman voor sfeer en gezelligheid en dat vonden vooral de aanwezige kinderen erg fijn. Rond 13.30 uur werd het geduld van de wachtende rij beloond en kon iedereen de truck vanbinnen bewonderen en op de foto gaan met de kerstman. Het initiatief kwam van de organisatie achter Club Cabane Winter Edition. Na veel lobbyen konden zij de truck tot bij hen krijgen. Als extraatje kregen de bezoekers ook een ticket voor een gratis schaatsbeurt op de schaatsbaan rechtover de truck. “Zolang de voorraad strekt natuurlijk. We hebben zo’n vijfduizend kaartjes maar achttienduizend mensen tekenden present op Facebook”, klonk het. Hoe dan ook kon de truck op heel wat verwonderde blikken rekenen. Nog tot 19 uur is de truck te bezichtigen aan De Molen op Linkeroever. Daarna trekt de truck verder door Vlaanderen. 

Benoit De Freine
Benoit De Freine
Benoit De FreineReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.