Gratis winterfeest met Discobar A Moeder

Antwerpen discobar a moeder foto DIRK LAENEN
Laenen Antwerpen discobar a moeder foto DIRK LAENEN

Het district Antwerpen organiseert opnieuw Winters Geluk. Dat is een gratis winterfeest voor alle bewoners. Dit jaar staat het feest in het teken van ‘licht’. Axl Peleman, Fixkes en Discobaar A Moeder spelen muziek om je aan op te warmen.

Op verschillende plaatsen in het Koning Albertpark worden lichtobjecten geplaatst die voor een betoverende sfeer zorgen. Fanfare ‘Die verdammte spielerei’ houdt bij elk lichtpunt een muzikale tussenstop. Ambiance verzekerd!

Een zweefmolen en blindenwandeling nodigen de bezoekers uit om hun zintuigen eens op een andere manier te prikkelen. Kinderen kunnen een stoere fluo-tattoo laten zetten of zichzelf een extreem kapsel aan te meten. De allerkleinsten kunnen lantaarntjes knutselen om mee naar huis te nemen als aandenken. Zodra het donker is, wordt er met zandtekeningen een meeslepend verhaal verteld door een bevlogen verteller. Alle kinderen kunnen nadien ook zelf hun eigen zandtekeningen maken.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.