Gaëtan en Nick openen wrapbar

Gaëtan De Cuyper en Nick Bols tonen de specialiteit van hun nieuwe zaak: de sushi-wrap.
Foto Klaas De Scheirder Gaëtan De Cuyper en Nick Bols tonen de specialiteit van hun nieuwe zaak: de sushi-wrap.

Gaëtan De Cuyper (28) en Nick Bols (26) openen dit weekend de -naar eigen zeggen - eerste Belgische wrapbar. "Als je hotdogs en hamburgers naar een hoger niveau kan tillen, kan je dat ook met een wrap", vertelt Gaëtan De Cuyper (28). "We kennen allemaal de wraps met zalm en kruidenkaas maar zowel in kwaliteit als kwantiteit zijn die meestal hun geld niet waard. Dat willen we hier anders doen", aldus De Cuyper. "We merken dat ook aan vrienden en familieleden. De meesten zijn de gewone broodjes echt beu gegeten en zijn op zoek naar iets anders. Eén van de speciaalste wraps op onze kaart is onze sushi-wrap: een lekkere, verfijnde wrap gemaakt met de ingrediënten van een sushi, zeewier-blad, zalm, rijst en wasabi", aldus De Cuyper.


De zaak spitst zich volledig toe op wraps en wil dan ook de eerste Belgische wrapbar zijn. "Het staat hier en daar wel op de kaart maar uit ons marktonderzoek blijkt toch dat een echte wrapbar niet bestaat. Eén specialiteit klinkt misschien weinig, maar we kunnen met wraps alle kanten uit en we geloven ook dat net dát de sterkte kanten zijn van onze bar," zegt mede-eigenaar Nick Bols (26).


Urban Wraps draait deze week al proef maar opent zaterdag officieel de deuren met een receptie.


(NBA)