Firma achter Beerschot Wilrijk zet schouders onder Tia Hellebaut Academy

Tia Hellebout met de mensen van DCA.
Klaas De Scheirder Tia Hellebout met de mensen van DCA.
De hoofdaandeelhouder van voetbalclub Beerschot Wilrijk, het Kempense bouwbedrijf DCA, zet zijn schouders onder de Tia Hellebaut Academy, het opleidingsproject van de voormalig olympisch kampioene hoogspringen (die niet toevallig notoir Beerschot-supporter is).

Hellebaut stampte in 2016 de Tia Hellebaut Academy uit de grond, waarmee ze jonge, talentvolle atleten begeleidt via sportkampen en stages. “De huidige atletiekclubs hebben vaak te weinig coaches om de vele leden individuele begeleiding te geven”, zegt Hellebaut. “Onze Academy werkt ‘cluboverschrijdend’ en geeft de talentvolle atleten wél kwalitatieve, individuelen aandacht.”

Het Kempense bouwbedrijf gaat de Tia Hellebaut Academy nu financieel, materieel en promotioneel ondersteunen. “De activiteiten van de Tia Hellebaut Academy passen helemaal in het beleid dat we bij DCA voeren. Ook wij leggen de focus op het ontdekken en kwalitatief opleiden van talent”, aldus de bouwfirma.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video