Elixir d'Anvers stelt nieuwe advocaat voor

Ivan Nollet met de nieuwe advocaat van Elixir d'Anvers.
Foto Laenen Ivan Nollet met de nieuwe advocaat van Elixir d'Anvers.
Elixir d'Anvers heeft dit weekend een nieuwe advocaat voorgesteld. Daarnaast is aan de Sint-Jorispoort de nieuwste Burgerij geopend. Antwerpen was dit weekend even een culinaire hoofdstad.

Een nieuwe Burgerij, een nieuwe Elixir d'Anvers, Smaakmeesters, een nieuw culinair festival en het vijfde Modest Bierfestival, het lijkt wel alsof er in Antwerpen enkel nog gegeten en gedronken werd dit weekend.


Elixir d'Anvers heeft een nieuwe lekkernij. Het 152-jaar oude merk brengt een nieuwe advocaat uit. Het nieuwe product is eerder toevallig ontwikkeld. "Het is onze meneer De Beukelaer, ondertussen al 10 jaar gepensioneerd, die eigenlijk de link legde tussen advocaat en Elixir. De twee producten zijn erg complementair," vertelt eigenaar, Ivan Nollet.


Aan de Sint-Jorispoort ging zaterdag de vijfde Burgerij in Antwerpen ook open. De succesformule van Robin Janssens en Bjorn Meeuwisse breidt dus verder uit. Aan brouwerij De Coninck kon het vijfde Modest Bierfestival op veel volk rekenen. De microbrouwerijen stelden met plezier hun producten voor.


De stad zet ondertussen verder in op de horeca in de binnenstad. Daarvoor werkte ze Smaakmeesters uit, een culinair festival waarin meer dan 30 horeca-ondernemers hun specialiteiten naar voor schuiven. De komende twee weken kan iedereen tegen schappelijke prijzen proeven bij de deelnemers. (NBA)