Dit zijn de favoriete Antwerpse restaurants van Deliveroo-koeriers

‘Paul’s Beastie Burgers’ in de Nationalestraat is het favoriete restaurant van de koeriers van Deliveroo. Het levert de horecazaak de eerste Riders Award op.

Deliveroo lanceerde de enquête in de periode van de gemeenteraadsverkiezingen. Meer dan vijfhonderd koeriers hebben elf prijzen – één per stad – uitgereikt. Belangrijkste criteria voor de koeriers waren een vriendelijk onthaal, een babbel met de werknemers of de eigenaar van het restaurant. Een kleinigheid om te eten, werd ook op prijs gesteld.

Volgens Sinan Hadzija, eigenaar van Paul’s Beastie Burgers, heeft Deliveroo ertoe bijgedragen om zijn zaak naar een hoger niveau te tillen. “Sommige mensen die onze gerechten nog nooit hadden geproefd, zijn nu vaste klanten geworden. Een koerier beschouwen wij ook als een klant. Als die tevreden is, zal hij dat beeld ook overbrengen naar zijn klant.”

Achter Paul’s Beastie Burgers maken Quick en Bavet de Antwerpse top-3 rond.

Sinan Hadzija, eigenaar van Paul's Beastie Burger, krijgt de prijs van de Antwerpse Deliveroo-manager Sebastien Hylebos.
Foto Deliveroo Sinan Hadzija, eigenaar van Paul's Beastie Burger, krijgt de prijs van de Antwerpse Deliveroo-manager Sebastien Hylebos.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.