De Bomma opent tweede restaurant

Restaurant De Bomma werd in vijf jaar tijd een begrip in Antwerpen. Vanaf nu is er een tweede zaak open.
Matthias Wille Restaurant De Bomma werd in vijf jaar tijd een begrip in Antwerpen. Vanaf nu is er een tweede zaak open.
Het tweede restaurant ‘De Bomma’ op de Ogierplaats is sinds deze week open. Er is plaats voor 150 gasten en de zaak heeft een groot terras.

De zaak serveert opnieuw klassieke, Vlaamse kost. Denk daarbij aan witloof in de oven, Vlaamse goulash, zuurkool. Op de Ogierplaats dit keer, tegenover Het Steen en om de hoek van de eerste zaak op de Suikerrui. Het eerste restaurant kwam er iets meer dan vijf jaar geleden en werd snel een begrip in Antwerpen. Reserveren was een must. De opening van een tweede zaak is dan ook logisch. De kaart blijft, gelukkig, helemaal hetzelfde.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.