Beerschotstadion loopt aardig vol voor beslissend promotieduel: al 3.800 tickets weg

De match wordt zaterdag in Mechelen gespeeld, maar ook het Olympisch Stadion op het Kiel zal goed vollopen. De club plaatst drie grote schermen.
BELGA De match wordt zaterdag in Mechelen gespeeld, maar ook het Olympisch Stadion op het Kiel zal goed vollopen. De club plaatst drie grote schermen.
De kans is groot dat het Kiel zaterdag opnieuw volloopt voor de titelfinale in 1B. Deze keer dan wel om de apotheose op groot scherm mee te maken. Beerschot Wilrijk moet immers op het veld van KV Mechelen de promotie naar de hoogste afdeling afdwingen.

Volgens de club hadden tot woensdagavond al 3.800 abonnees hun zitje gereserveerd. Vanaf vandaag kunnen alle supporters tickets kopen. Het vlotst gebeurt dat online, waarbij je tot vier tickets per account kan aanschaffen. Daarnaast is ook de ticket corner geopend: donderdag en vrijdag van 14 tot 20 uur. Een kaartje kost 5 euro. Kinderen tot zes jaar betalen niets. Voor de gratis tickets moet je wel naar de ticket corner.

In het stadion zullen drie grote schermen staan, voor tribunes 3 en 4. Mogelijk komen er nog schermen bij voor tribune 1.

Online boeken: beerschot.tickethour.be 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.