Beelden opgedoken van zware verkeersagressie waarbij slachtoffer dader verjaagt met brandblusser

rv

Er zijn beelden opgedoken van de zware verkeersagressie in Antwerpen dinsdagochtend, waarbij het slachtoffer zijn aanvaller uiteindelijk wist te verdrijven door er een brandblusapparaat op leeg te spuiten. Op de beelden is te zien hoe de dader het slachtoffer eerst enkele rake klappen verkoopt en de zijruit van zijn wagen inslaat. Wanneer hij opnieuw uithaalt naar de man in de wagen, spuit die zijn brandblusapparaat leeg op de agressor waarop die afdruipt. Het slachtoffer was een toevallige passant die tussenbeide kwam in een ruzie tussen een man (de dader) en een vrouw. De agressor wordt nog opgespoord door de politie.

rv
rv23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peggie Van Audenhove

  Voor de mensen die zich afvragen wat hieraan is voorafgegaan (of die niet kunnen lezen) : "het slachtoffer was een toevallige passant die tussenbeide kwam in een ruzie tussen een man (de dader) en een vrouw." Maw door de vrouw te willen helpen toen zij met de dader in conflict lag werd hijzelf het slachtoffer van zijn die agressie. Die vent hoort achter de tralies zodat hij wat kan afkoelen en eens rustig kan nadenken over zijn gedrag laat ons zeggen gedurende een paar maanden.

 • koen leenknecht

  Rosanne vandaele , Brussel is nog erger .

 • Yvan Lissens

  "Als de rook om je hoofd is verdwenen"...(Boudewijn de Groot)

 • Jean Pollet

  wie durft nog tussenkomen ? en zelf het slachtoffer worden . ( en hoe zit het voor de rechte bank ? )

 • Bart Boenen

  Geniaal! "De truuk met de brandblusser" Zie hoe die afdruipt!

Video