Balls & Glory opent tweede zaak op Theaterplein

Tv-kok Wim Ballieu.
Florian Van Eenoo photonews Tv-kok Wim Ballieu.
Balls & Glory, de restaurantketen van tv-kok Wim Ballieu, heeft twee investeerders aangetrokken om de keten uit te breiden. En dat is goed nieuws voor Antwerpen: op het Theaterplein komt een tweede zaak in de plaats van Gusto.

De nieuwe Balls & Glory zal de deuren openen op 17 juni. Het is de tweede zaak van tv-kok Wim Ballieu in Antwerpen. In het Felixpakhuis kan al geruime tijd iedereen genieten van de gehaktballen.

Balls & Glory bestaat al sinds 2012. Momenteel zijn er vestigingen in Gent, Antwerpen, Brussel en Leuven. Er waren aanvankelijk grote groeiambities, ook in het buitenland. Ballieu hoopte onder meer om een vestiging te openen in New York. Maar het bleek niet zo eenvoudig. Een van de twee Brusselse vestigingen ging dicht en ook een restaurant in het Nederlandse Eindhoven sloot vrij snel zijn deuren. Ballieu focust daarom met onder andere een eerste zaak in Sint-Niklaas en één in Mechelen op de kleinere steden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


Video