Antwerpse politie vat winkeldievegges met meer dan duizend gestolen spullen

Lokale Politie Antwerpen
De Antwerpse politie heeft gisteren maar liefst 1.189 gestolen kledingstukken, cosmetica, schoenen en accessoires in beslag genomen tijdens een huiszoeking bij twee Bulgaarse vrouwen. De twee waren eerder op de dag op heterdaad betrapt door een winkeldetective in een warenhuis op de Meir. De professionele manier waarop ze te werk waren gegaan, deed de politie vermoeden dat ze niet aan hun proefstuk toe waren.

De vrouwen van 35 en 40 jaar oud hadden in de winkel op de Meir kleren en cosmetica buitgemaakt ter waarde van ruim 1.300 euro en bleken nog gestolen spullen van andere winkels op zak te hebben. 

Ze waren bovendien in het bezit van materiaal om labels te verwijderen en alarmsystemen te omzeilen en van een tas met dubbele bodem. Zelfs de kleren die ze op het moment van de feiten droegen, bleken gestolen te zijn.

Gezien de werkwijze van de verdachten, vermoedde de politie dat ze al eerder soortgelijke feiten pleegden. De speurders gingen daarom tot een huiszoeking over. Daar troffen ze een enorme voorraad spullen aan die vermoedelijk allemaal gestolen waren. 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • William Van Den Berghe

  We worden hier langs alle kanten bestolen door vreemd gespuis waar het gerecjht niets aan doet.

 • Staf Vandoorne van pierre de garde

  Vergeet niet met de volgende verkiezingen wat je híer leest

 • Peggy Geerts

  Hopelijk vinden de spullen hun eigenaar terug , en wat die dames betreft ... die maken zo goed als deel uit van een groter netwerk . Hopelijk klissen ze ze allemaal en zetten ze hen op het vliegtuig om nooit meer terug te keren !

 • JAN krommentak

  Onmogelijk dat doen deze mensen niet dit is pure discriminatie men viseert hier duidelijk een bepaalde bevolkingsgroep ! unie zal weer eens moeten ingrijpen !

 • Mark Wijgers

  Komen ze misschien uit de ‘Bulgaarse familie’ van 12.000 uit Gent , de stad die ze zo graag zag komen. En morgen herbeginnen.