Antwerps schepencollege maakt vuist tegen pesten

Jinnih Beels (sp.a) vroeg het hele college een vuist te maken tegen pesten, naar aanleiding van de Vlaamse themaweek daarover.
RV Jinnih Beels (sp.a) vroeg het hele college een vuist te maken tegen pesten, naar aanleiding van de Vlaamse themaweek daarover.
Politici willen elkaar ook wel eens pesten, maar het Antwerps schepencollege schaarde zich vrijdag eensgezind achter de oproep van Jinnih Beels (sp.a) om een vuist (mét vier stippen) te maken bij de start van de Vlaamse Week tegen Pesten. 

Beels is schepen van Jeugd en Onderwijs. Havenschepen Annick De Ridder (N-VA) kon er niet bij zijn omdat ze in Mumbai (India) zit.

Met de week tegen pesten willen de lidorganisaties van ‘Kies Kleur tegen Pesten’ het thema acht dagen lang onder de aandacht brengen. Er wordt ook samengewerkt met Ketnet.

Jinnih Beels stond erop dat het stadsbestuur het goede voorbeeld gaf. “We werken immers ook aan de ‘grote verbinding’ in de stad.” Volgende week gaat de Onderwijsschepen een aantal Antwerpse scholen bezoeken die projecten uitwerken tegen pesten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.