Actiegroep Ringland giet vijf jaar in boek

Burgerbeweging Ringland giet zijn eerste vijf jaar van acties, festivals en ideeën in een dik verjaardagsboek van 232 pagina’s. Het schrijfwerk is in volle gang, maar je kunt het boek al in voorverkoop bestellen. Alle nodige info: www.ringland.be.

“Het Ringland Boek vertelt het verhaal van vijf jaar innoveren en samenwerken tussen burgers, experten en politici. Ook burgers die zelf aan de slag willen, kunnen het als gids gebruiken”, zo zegt mede-auteur Veerle Janssens. Het boek kost 30 euro in voorverkoop, een duopakket – geschikt als geschenk – heb je voor 50 euro.

Begin vorig jaar sloten Ringland, Ademloos en stRaten-generaal met de lokale en Vlaamse overheid het zogenaamde Toekomstverbond. De voorbije weken is de werkbank Haventracé van start gegaan onder het voorzitterschap van gouverneur Cathy Berx. De Ringland Academie heeft intussen ook een uitgebreid rapport ingediend met aanbevelingen voor de ‘modal shift’ naar duurzamer verkeer.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.