9-jarig meisje zwaargewond na aanrijding

Lokale Politie Antwerpen

Een negenjarig meisje is donderdagmiddag zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval aan de VIIde-Olympiadelaan op het Kiel. Het kindje zou rond half één de straat op zijn gelopen nadat het een bekende had opgemerkt op de middenberm of aan de overkant van de straat. Ze stak tussen twee geparkeerde wagens de straat over. Een aankomende bestuurder had het kind niet zien vertrekken en werd dus verrast door het plotseling opduiken van het meisje. De bestuurder van 72 jaar probeerde er alles aan te doen om een aanrijding te vermijden. Hij riep meteen medische hulp ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffertje. Het kind werd onder begeleiding van een medisch urgentieteam met zware verwondingen naar het Middelheimziekenhuis gebracht.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Severine Cap

    Gho, we zijn indertijd op die manier een vriendinnetje uit de muziekschool verloren, hopelijk komt dit meisje er goed door, ik wens alvast veel sterkte aan haar familie, en ook aan haar toe.

  • WALTER WIELANDT

    dat is echt iets waar je niets kon aan doen,,,,hopelijk komt alles weer goed voor dat meisje, ik duim !Qok sterkte voor de chauffeur hoor!

Video