Lingerie Curtres wint de Alkense Award voor het Ondernemerschap 2018

Op zaterdag 6 oktober werd de 5de Alkense Award voor het Ondernemerschap uitgereikt.

Zaakvoersters Anja Vannoppen en Ilse Lemmens
DS Zaakvoersters Anja Vannoppen en Ilse Lemmens
Uit alle ontvangen kandidaturen in de categorie middelgrote ondernemingen werden 3 ondernemingen geselecteerd door de jury van de Alkense ondernemersraad.

De drie genomineerden, Hoevewinkel & Slagerij Mattes, Lingerie Curtres en Iliaens nv, voerden begin september hevig campagne om de meeste publieksstemmen binnen te halen. Er werd een recordaantal geldige stemmen geteld. Curtres was uiteindelijk de favoriet van zowel het publiek als de jury.

Feest

Zaakvoersters Anja Vannoppen en Ilse Lemmens ontvingen zaterdagavond de award, een bronzen kunstwerk van Christine Melotte, uit handen van Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van Unizo Limburg. Daarna barstte het feest los en vierden de Alkense ondernemers het 50-jarig bestaan van industrieterrein Kolmen in het lokale bedrijfsrestaurant, M-eating Place Kolmen, de plek waar het eerste bedrijf zich 50 jaar geleden vestigde.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.